Als ik het kan, kan jij het ook!

Na mijn  zwangerschap voelde ik me moe, futloos en had ik weinig energie. Ik baalde enorm als ik naar mezelf keek op foto’s en zat daardoor niet lekker in mijn vel. Via via kwam ik uiteindelijk met het PowerSlim programma in aanraking. Tijdens het kennismakingsgesprek met mijn coach heeft zij mij het PowerSlim programma uitgelegd en hebben we samen mijn voedingspatroon aangepast. In het begin moest ik even wennen aan deze verandering, maar al snel merkte ik dat ik meer energie kreeg.  De houvast aan de PowerSlim producten en 6 eetmomenten op een dag vond ik erg fijn. Mijn nieuwe voedingspatroon werd een gewoonte. Ik had geen behoefte meer aan zoetigheid en kon verleidingen goed weerstaan. Als ik het even niet meer zag zitten, hielp mijn coach mij daar weer doorheen. De producten van PowerSlim waren lekker, vooral de tussendoortjes waren mijn favoriet. Ik had periodes dat ik het zwaar vond maar iedere week een positief resultaat gaf me de moed om door te gaan. Ik voel me nu fitter dan ooit.

Samen met mijn coach heb ik mijn voedingspatroon zo aan kunnen passen dat ik het vanaf nu ook alleen kan en weet hoe ik het best in balans blijf. Ik voel me goed en dat motiveert me. Ik zie de feestdagen dan ook met veel plezier tegemoet en heb mijn kerstjurk al klaar hangen.

Het is fijn om te weten dat ik altijd bij mijn coach terecht kan!

 

Voordelen van Power Slim:

  • 5 tot 6 eetmomenten per dag dus geen hongergevoel
  • Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd
  • Je bezoekt wekelijks je coach
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Verlaging van bloeddruk
  • Verbetering diabetes type 2
  • Je kunt gevarieerd eten en met je gezin mee eten

Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier en wij nemen contact op voor het vrijblijvende intakegesprek! Je kunt ook bellen met 0118-410141 of  een email sturen naar info@skinmatters.nl om een afspraak te maken.

Ga de uitdaging aan!

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK:

Fout: Contact formulier niet gevonden.