laserbehandeling

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een probleem. Zo kun je bijvoorbeeld veel last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief ontharen is dat niet meer nodig. Onze huidtherapeut is expert op het gebied van ongewenste haargroei. Ze weten precies wat te doen om u in zo’n kort mogelijke tijd van het allerbeste resultaat te voorzien. 

“Ga voor de allerbeste laserbehandeling ongeacht jouw huidskleur en haartype!”

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. De laser zet verschillende lichtpulsen op de huid die zorgen voor warmte-energie. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. Haartjes groeien in verschillende fases en per keer maakt de huidtherapeut met de laser ongeveer 10-20 % van de haartjes definitief stuk. De overige haartjes krijgen een flinke tik en groeien daarna langzamer. Je merkt dus al snel resultaat! Gemiddeld zijn er slechts 6-10 behandelingen nodig voor een gladde, zachte en haarvrije huid. definitief ontharen


Wat is de beste behandeling voor overbeharing?


De beste laserbehandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend. Dit heeft alles te maken met haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeuten werken met de allernieuwste apparatuur en verschillende methodes, waardoor definitief ontharen ook mogelijk is voor de getinte tot zeer donkere huid en bij grijze, rode of blonde haren. 

“Onze Minister vindt het van belang dat laserbehandelingen worden uitgevoerd door bevoegde en bekwame BIG-geregistreerde paramedische huidtherapeuten.”

Wil jij weten welke methode van definitief ontharen het meest geschikt is voor jou? Kom langs voor een gratis consult en onze huidtherapeut bespreekt na een uitgebreide analyse van jouw huid en haren welke ontharingsbehandeling het meest geschikt is voor jou.


Is definitief ontharen ook voor mannen?

Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen. Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en schaamstreek. Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.
Ontstoken en ingegroeide haren ontstaan helaas veel in de bilnaad, liezen of oksels. Plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt!

Wordt overbeharing in het gelaat door zorgverzekeraars vergoed?


Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Goed om te weten is dat onze huidtherapeuten direct toegankelijk is. Desondanks is er in sommige gevallen ook een verwijsbrief van uw huisarts nodig om aanspraak te maken op de vergoeding.
U wordt altijd geholpen door een kwaliteitsgeregistreerde HBO-huidtherapeut (lid NVH).

Vragen over vergoedingen? Onze huidtherapeuten helpen jou telefonisch graag verder bel naar 085 902 20 80.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en je verwachtingspatroon.