Laserbehandeling termen die je wellicht duizelen

Zoekend naar de juiste laserbehandeling zal het je wellicht duizelen bij het lezen van alle beschikbare lasermethoden. ” … IPL, Pico laser, Alexandrite, Diode laser, Nd Yag laser..”. Wij werken dag in dag uit met al deze vooruitstrevende laserbehandelingen en medische apparatuur, maar begrijpen dat jij al snel door de laserbehandelingen het bos niet meer ziet.

ematrix laser

Het maken van de juiste laserbehandeling keuze

Je hoeft je over het maken van de juiste laserbehandeling keuze geen zorgen te maken. Onze huidtherapeut neemt in een eerste en gratis consult alle laserbehandeling mogelijkheden met je door. Zij kijkt daarbij naar je medische achtergrond, je huid en/of haartype (in geval van permanent ontharen) en stelt een behandelplan op die afgestemd wordt op jouw persoonlijke situatie. Je kunt zelfs met proefpulsen ervaren hoe je toekomstige behandeling gaat aanvoelen.

De eerste stap naar een laserbehandeling

Wellicht aarzel je nog om de eerste stap naar een huidverbeterende laserbehandeling te zetten Je bent bij al onze behandelaars in vertrouwde handen en geen probleem is te gek. Onze HBO en BIG geregistreerde huidtherapeuten geven de persoonlijke aandacht die jij verdient voor jouw probleem. Met haar medische achtergrond en expertise op het gebied van laserbehandelingen zorgt zij voor een behandelplan met maximaal resultaat. Dit doet zij door goed naar je te luisteren, je medische achtergrond door te nemen, je huid te analyseren en het toepassen van de best mogelijke medische apparatuur afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Laserbehandeling acne

Wij kunnen je helpen met de volgende laserbehandelingen:

  • Permanent ontharen
  • Tatoeage verwijderen
  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Huidverstrakking

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. € 35,-.

Of neem direct contact met ons op via het centrale telefoonnummer: 085 9022080.