Ik wil een droomhuid!

Neem contact met mij op voor een intake en gratis SKINCHECK.
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...

Even voorstellen…. Inge Siereveld, huidtherapeut

Hallo, ik ben huidtherapeut Inge Siereveld

Bij Skinmatters in Vlissingen kunt u bij mij terecht voor de behandeling van overbeharing, pigmentvlekken, couperose, schimmelnagels, huidverbetering, acne of acne littekens.

Veel behandelingen die ik uitvoer kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig!

Ik ben een kwaliteitsgeregistreerde paramedische huidtherapeut en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Alshuidtherapeut ben je wettelijk erkend en daarmee is de titel huidtherapeut wettelijk beschermd en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). 

Graag nodig ik u uit voor een gratis consult bij Skinmatters!