Wil je een gezonde levensstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit doen we samen in een afslankchallenge waarbij wij jou gaan helpen jouw doel te bereiken!

Hoe vaak nemen we het ons niet voor: gezonder leven, je fitter voelen én afvallen! We hongeren onszelf uit of kiezen voor een duur sportschool- abonnement waarvan het resultaat meestal maar van korte duur is. Wij kiezen voor een heel andere aanpak: de PowerSlim afslankchallenge.

Een compleet arrangement met een voedingsprogramma, personal training, coaching en nazorg. Challengedeelnemers starten met het PowerSlim voedingsprogramma, dat bestaat uit PowerSlim producten, recepten voor thuis en dagelijkse tips en adviezen. En als extra stimulans krijgen de deelnemers één keer per week een gratis personal training. 

Deze trainingen worden verzorgd door Joyce.
Dit is een intensieve training, en toch voor iedereen, ongeacht gewicht of conditieniveau geschikt.  Iedereen doorloopt een individueel programma dat is afgestemd op de persoonlijke situatie.

Voedingsdeskundige en coach Sabine Verhoeven begeleidt het hele traject zodat deelnemers er niet alleen voor staan waarmee de kans op opgeven of terugvallen aanzienlijk kleiner wordt.
En wanneer de gezonde lifestyle en het streefgewicht behaald zijn, krijgt de deelnemer nog een jaar lang begeleiding. Je staat er niet alleen voor!
De afslankchallenge zelf duurt acht weken, de startdatum wordt in overleg bepaald.

Er zijn nog plaatsen vrij voor degenen die het aandurven om er samen met ons voor 100% voor te gaan, om nog voor het strandseizoen van de overtollige kilo’s af te zijn en dit ook zo te houden!
Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek.

Skinmatters |  PowerSlim

 

Onder begeleiding van je coach naar jouw blijvend streefgewicht!