Ben jij enthousiast over onze begeleiding en het PowerSlim programma? En zou jij ook graag een ander een energiek en zelfverzekerd gevoel willen geven?
Ik waardeer het enorm als jij de moeite zou nemen om mij aan te bevelen. En daar mag best wat tegenover staan.
Wanneer een vriend of vriendin, familielid of kennis van jou voor 21 oktober 2018 (of zolang de voorraad strekt) bij mij start met het PowerSlim programma, ontvang jij van ons een slowcooker cadeau!

De slow cooker is een elektrische pan die gerechten langzaam gaart, zonder dat je erbij hoeft te blijven. Je kookt met verse ingrediënten, zoals vlees, vis, groente en (verse) kruiden en je hebt weinig tot geen bereidingsvet nodig. Heel gezond dus.
Deze manier van koken past perfect bij PowerSlim. Wij hebben dan ook een aantal lekkere recepten voor je bedacht.
Door de langzame garing krijgen gerechten extra veel smaak en de relatief lage temperatuur zorgt ervoor dat vitamines beter behouden blijven. Die wil jij toch ook?

Actievoorwaarden:

  • De actieperiode loopt van 19 september t/m 21 oktober 2018;
  • De nieuwe PowerSlimmer moet bij hetzelfde center starten als de huidige PowerSlimmer;
  • De slowcooker wordt pas cadeau gegeven wanneer de nieuwe PowerSlimmer daadwerkelijk met het programma is begonnen. Alleen een kennismakingsgesprek of het afnemen van een driedagenpakketje is niet voldoende om de slowcooker te ontvangen;
  • Ook de nieuwe PowerSlimmer ontvangt een cadeautje! Bij het afnemen van het starterspakket ontvangt hij/zij een lunchpot t.w.v.  € 14,95.
  • Garantie op (onderdelen van) de Crock-Pot is 2 jaar.