IMAGE SKINCARE FACIALS

De Image Skincare Facials zijn behandelingen die een huidverjongend en huidverbeterend effect geven. Er wordt gewerkt met cosmeceuticals, dit zijn medische producten met een cosmetische uitstraling maar met het verschil dat zij in tegenstelling tot de regulier verkrijgbare producten in de diepere huidlagen werkzaam zijn. Het resultaat is langer zichtbaar en voor een duurzaam resultaat kiest u voor thuisverzorging met de Image Skincare producten en de behandelingen in de onze praktijk.

De Image Skincare Facials zijn milde behandelingen met een laag percentage fruitzuren. Met een Image Skincare Facial start het Image Skincare peeling programma om de huid op de diepere peelings voor te bereiden. Na de facial dient u uw huid thuis 2 weken te verzorgen met de thuisproducten om de huid voor te bereiden op de Image Skincare peelings. Na 2 weken kunt u dan uw eerste Image Skincare peeling ondergaan.

De Image Skincare Facials zijn voor iedereen geschikt en bieden de mogelijkheid om kennis te maken met de behandelingen van Image Skincare. Wanneer u de diepere peelings niet wilt ondergaan, dan kunt u altijd kiezen voor de mildere Image Skincare Facials.

Voorafgaand aan een Image Skincare Facial starten we altijd met een intake-gesprek, in dat gesprek worden uw wensen en mogelijkheden met u besproken. U ontvangt een behandeladvies op maat en een productadvies om thuis uw huid mee te verzorgen.

 

U kunt kiezen uit de volgende facials:

Kennismakings-facial                      60 min                                     € 49,00

Tijdens de kennismakingsfacial ontvangt u eerst een intakegesprek inclusief behandeladvies en productadvies. Daarna volgt een huidanalyse waarin u huid bestudeert wordt en vervolgens ontvangt u een korte gezichtsbehandeling met de Image Skincare producten die op dat moment het beste bij u en uw huidconditie passen. Ook een ontspannende gezichtsmassage mag natuurlijk niet ontbreken. De perfecte instapbehandeling voor iedereen die kennis wil maken met de huidverbeterende behandelingen van Image Skincare.

 

Signature Facial                                            60 min                         € 70,00

Deze facial zal u een resultaat geven waar u versteld van zult staan. Deze behandeling doet alles: het verstevigt de huid met Retinol, verlicht de huid met anti-oxidanten van grapefruit-zaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommmer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Wat wil een huid nog meer? Ideale voorbereiding op de Signature face Lift peelingbehandeling.
Inclusief epileren en massage van gelaat, hals en decolleté.

 

Vital C Anti aging-anti oxidant facial       50 min                      € 79,00           
Deze uitgebreide behandeling combineert onze stabiele tri-vitamine C-blend met corrigerende exfoliërende middelen,

van planten afkomstige stamceltechnologie en diep hydraterende ingrediënten voor de behandeling van roodheid, ontstoken en droge, vochtarme huid.

 

OrMedic Facial                                                 60 min                      € 79,00

Deze behandeling geeft een verbluffend resultaat. Het is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen door gecertificeerde plantaardige ingrediënten, met een hoog gehalte aan anti-oxidanten en essentiële oliën. Zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen. Geschikt voor alle huiden die weer in balans moeten komen, hersteld en beschermd moeten worden. Ideale voorbereiding op de OrMedic Lift Peelingbehandeling.
Inclusief epileren en massage van gelaat, hals en decolleté.

 

Be Clear Purifying Facial                             50 min                       € 59,00

Deze uitgebreide behandeling bestrijdt alle soorten of acne, combineert krachtige antibacteriële peptiden en salicylzuur met verzachtende ontstekingsremmende planten.

Perfect voor het behandelen van vette, acne en acne gevoelige huid.

De onzuiverheden worden verwijderd en de huid komt meer in balans. Ideaal als voorbereiding op de Acne Lift Peelings of af te wisselen met de OrMedic Facial / OrMedic Peelingbehandeling.

 

Illuminating facial                                         40 min                       € 79,00
Deze uitgebreide behandeling combineert de nieuwste innovaties op het gebied van huidverlichtende technologie om alles te corrigeren vormen van hyperpigmentatie zonder de huid uit te drogen.

 

The Max Facial                                                50 min                       € 95,00
Dit correctie-, preventie- en voedingssysteem richt zich op fijne lijntjes en rimpels, verlies van elasticiteit en doffe vale huid.

 

O2 Lift – zuurstofbehandeling                 50 min                       € 100,00
Deze luxueuze zuurstofverzorgingsbehandeling brengt zuurstof, van planten afkomstige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten in de huid. Geeft direct een frisse, stralende huid.