tfm-methode-powerfit-cabine

slanker – fitter – strakker – anti cellulite

De Thermo Fysische Methode (kortweg TFM) is al 30 jaar lang de meest doeltreffende methode om op een gezonde en natuurlijke wijze af te slanken.

Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van een warmtecabine die wordt verwarmd tot 34°C -37°C. Hierin wordt al liggend een bewegingsprogramma uitgevoerd met behulp van verstelbare hand- en voetlussen met contragewichten. De liggende positie heeft als groot voordeel dat rug en gewrichten worden ontlast. De oefeningen zijn geheel individueel en worden afgestemd op de lichamelijke conditie, gezondheid en eventuele lichamelijke klachten.

Door de intensieve oefeningen worden de spieren verstevigd en na al een aantal behandelingen zul je ervaren dat je spierkracht en conditie enorm zijn toegenomen. En dat je lichaam op diverse plaatsen in centimeters is afgenomen. Door de grote lichaamsinspanning en de warmte krijgt de doorbloeding in het lichaam een extra stimulans. Bij een optimale bloedcirculatie worden de vetreserves en het overtollige vocht op een natuurlijke wijze afgebroken.

Een training heeft een tijdsduur van ca. 30 minuten, kuren worden per 10 behandelingen afgenomen. Bij het volgen van meerdere kuren zullen het afslankende effect, conditie en spierkracht steeds meer gaan toenemen. Het is aan te raden de trainingen 2 keer per week te doen; na het behalen van je gewenste resultaat is 1 keer per week voldoende. Door het blijven volgen van deze methode zullen je figuur en je conditie op peil blijven.

 

De resultaten:

  • – Snel en effectief plaatselijk of geheel afslanken
  • – Betere doorbloeding van lichaam en huid
  • – Natuurlijke spieropbouw
  • – Enorme conditieverbetering door intensieve trainingen (beginners en    gevorderden)
  • – Sterke verbetering van stofwisseling en afweersysteem
  • – Positief effect op vermoeidheid en stress
  • – Geen warming up nodig
  • – Soepele spieren en gewrichten

https://www.youtube.com/watch?v=nleFYj9Ori8