Het revolutionaire huidverjongings- en huidverstrakkingssysteem eMatrix heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen spraken al vol lof over de eMatrix tijdens Amerikaanse shows als Oprah Winfrey en Dr. Phil. En ook zij staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje, dat door Cosmetique Totale in Nederland wordt gebruikt, niet onderstoelen of banken.

Sinds Cosmetique Totale de eMatrix in 2010 in Nederland introduceerde, was de eMatrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must voor veel bekende Nederlanders. De speciaal opgeleide huidtherapeuten van Cosmetique Totale weten de razend populaire eMatrix als geen ander toe te passen voor een totale huidverjonging en huidverstrakking. Met de eMatrix methode zijn ook acne-littekens, ouderdomsvlekken, grove poriën en pigmentvlekken snel verdwenen.

Maak nu gebruik van 25% korting op een eMatrix behandeling en ervaar wat de eMatrix allemaal kan doen voor uw huid!

Meer info op www.cosmetique-totale.nl/ematrix of bel 0172-782419 of 0118-410141 voor een gratis eerste consult bij SKINMATTERS in Vlissingen.

———————————–

SAMENWERKING MET COSMETIQUE TOTALE:

Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes.

U kunt terecht voor de behandeling van:

  • Acne / acne littekens
  • Definitief ontharen
  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Huidverjonging / Rimpelbehandeling
  • Huidverstrakking
  • Littekenbehandeling
  • Kalknagels

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met hbo-geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals eMatrix technologie en het Elos systeem.

E-Matrix

De eMatrix technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika.

Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Wat doet de eMatrix?

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met eMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat u altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de eMatrix behandeling geschikt?

De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De eMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

Ook het Elos systeem van Cosmetique Totale  helpt u bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing / ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd met Elos.

ELOS lasertechnologie

Het Elos systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en ipl behandelingen, doordat Elos gebruik maakt twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie (RF). Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij SKINMATTERS (0118-410141 of info@skinmatters.nl) een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan met één van de huidtherapeutes van Cosmetique Totale. Zij kunnen u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Ook kunt u voor het maken van een afspraak bellen met Cosmetique Totale: 0172-782419.
Meer info op www.cosmetique-totale.nl