De peelingbehandelingen gaan een stap verder dan de Facials. De peels van IMAGE Skincare bevatten werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. De Level 1 peeling is de eerste fase in het peeling programma. Met deze peeling kunnen huidproblemen en huidveroudering aangepakt worden.
De huidstructuur zal verbeteren en de huid zal gladder en mooier worden. Alle peelingen zijn inclusief een Post Treatment Kit om de huid thuis 1 week na te behandelen. U dient er rekening mee te houden dat het eventueel mogelijk is dat er 1-3 dagen lichte schilfering van de huid optreedt (vaak niet zichtbaar).

U kunt de Level 1 peelings in een kuur van 6 behandelingen boeken, maar ook als een eenmalige behandeling. Bij een eenmalige behandeling gaan we de huid 2 weken vooraf aan de peeling voorbehandelen met een Image Skincare Trial Kit. Na de peeling gaat u de huid thuis nabehandelen met de Image Skincare Post Treatment Kit. Na minimaal 1 week kunt u uw huid weer verzorgen met de gebruikelijke Image Skincare producten.
De volgende Level 1 Peelingbehandelingen worden aangeboden:

OrMedic Lift Level-I                       Behandelduur 45 min                      € 79,00

Een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten als papaya, ananas en pompoen die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en textuur zal ontstaan. De japanse groene thee geeft de huid een gezonde levendige teint en het co-enzym Q10 geeft de huid hydratatie. Een heerlijke geur van mango, perfect voor iedere huid, ideaal bij een geirriteerde huid, de huid die uit balans is, zwangerschap en als eerste peelingbehandeling voor jongeren met of zonder een onzuivere huid.

 

Signature Face Lift Level-I             Behandelduur 45 min                      € 79,00

Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na één behandeling. De hoge dosis aan vitamine C dringt de huid diep binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfolieert en zacht maakt. Door de hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid verstevigen, oplichten en verfrissen. Stel u een facelift voor zonder inspuitingen of ingrepen!

 

Perfection Lift                                                                                                      € 150,-

De perfection lift heeft een verbeterde formule waardoor de peels nog effectiever werken in de huid. Een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol voor effectief huidherstel. Deze peeling behandelt lichte tot zware beschadiging door zonlicht, een vale of gevlekte huid, ruwe huid, verstopte huid en fijne lijntjes en rimpels.

Huidtype: Gevorderde huidveroudering, gevorderde pigmentatie, gevorderde acne, acne littekens

 

Lightening Lift Level-I                    Behandelduur 45 min                      € 79,00

Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid oplichten en verstevigen. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen huidlagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelingen om de 2 wkn te doen. Voor een goed resultaat is het aan te bevelen thuis de Image Skin Lightening of Bleaching serum dagelijks te gebruiken. De pigmentvlekken kunnen de eerste dagen donkerder worden, daarna zal de huid zachter zijn en de pigmentaties steeds lichter. Ideaal bij een zonbeschadigde huid en daaruit ontstane pigmentatievlekken en bij een ongelijkmatige teint.

Wrinkle Lift Level-I                        Behandelduur 45 min                      € 79,00

Een milde maar werkzame peeling met glycolzuur die snel de dieper gelegen huidlagen binnendringt wat zorgt voor een sterke doorbloeding en circulatie. Tijdens de behandeling voelt de huid strak en fris aan. Na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe huidcellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats om zo een jongere en gezondere huid te verkrijgen en minder rimpels. Ideaal bij huidveroudering in alle fases.
 

Acne Lift Level-I                              Behandelduur 45 min                      € 59,00

Deze peeling is een combinatie van salicylzuur en glycolzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorg ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur zorgt voor een milde verwijdering van dode huidcellen en een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. De huid kan binnen 24 uur enigszins gaan schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van dode donkere huidcellen. Dit wordt vanzelf minder. Ideaal bij een huid met acne, vette huid en verwijde poriën.
Voor deze behandeling kunt u mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van uit de ziektekostenverzekering.