Het verhaal van Annelique


Ik leerde weer voor mijzelf te zorgen!
Ieder jaar werd ik een kilo zwaarder, tot ik het helemaal zat was.
Met een lichte chips-verslaving en daarnaast vooral onregelmatig eten kon ik mijn vakantiefoto’s niet goed meer onder ogen komen. Ik moest leren weer om de 2 uur iets te eten, en dan iets gezonds. D.w.z. de koolhydraten zoveel mogelijk laten staan. De produkten van PowerSlim ondersteunden mij daarbij.
De eerste maand vlogen de kilo’s eraf. En leerde ik weer voor mijzelf te zorgen, meer tijd en aandacht aan mijzelf te besteden en eten weer echt te waarderen.
In 8 weken ben ik 8 kilo afgevallen en ik voel mij nu fitter dan ooit.
Mijn buik is weg en mijn BMI weer netjes dankzij PowerSlim en de wekelijkse coaching van Sabine.
Het was helemaal niet lastig of moeilijk. Het assortiment is heel ruim en ik heb heerlijk gegeten. Het was fijn dat ik ook nog af en toe van een glas wijn mocht genieten.
Ik zou echt nooit meer terugwillen naar hoe het was en zet deze levensstijl echt voort.
Annelique

Monique: Ik heb mijn streefgewicht behaald!

In januari ben ik begonnen met Powerslim en ik ben nu, in juli, 20 kilo lichter! Mentaal gezien is er ook 20 kilo last van mijn schouders gevallen… wat een opluchting om mij niet meer elke dag te hoeven schamen voor mijn lichaam, om niet elke dag te piekeren “wat moet ik aan doen, zodat het afkleedt”, niet elke dag schuldig te voelen om wat ik eet, terwijl ik weet dat het niet goed is voor mijn gewicht. Heerlijk! Wat een bevrijding…
Ik kwam al bij Sabine van Skinmatters voor mijn huid, het vertrouwen was er dus al om ook Powerslim-begeleiding van haar te krijgen.Ik had namelijk al eerder in mijn leven diëten gevolgd, sommige mét en sommige zonder succes…het bekende jojo-effect. Via via kwam ik terecht bij een vriendin die mij stimuleerde om te gaan hardlopen bij Hardloopgroep Zeeland. Ik, die een hekel had aan sporten en al heel vaak verschillende sporten had geprobeerd maar steeds weer was afgehaakt? Ik ben toch begonnen en totaal tegen mijn verwachting in lukte het om door te gaan en nu na ruim 1 jaar loop ik 2 keer per week tussen de 6 en 7 kilometer en heb er ook echt plezier in!

Na “zitten en volproppen” met kerst en oudjaar was de maat letterlijk en figuurlijk vol. Er helpt maar 1 ding en dat is het uitbannen van koolhydraten. Maar nu via Powerslim bij Skinmatters, een andere begeleiding door Sabine, een frisse start dus, het moet lukken nu. Mijn motivatie was 500%….ik was het zo zat! Na een uitgebreide intake waarin ik ook mijn dieetverleden heb besproken kreeg ik mijn startpakket. Wat een professionele aanpak, presentatie en opzet van het merk!
Van begin af aan ging het letterlijk snel bergafwaarts met de kilo’s en bergopwaarts met mijn zin om door te gaan. Ik heb geen enkel, moeilijk moment gehad of dat ik een maaltijd niet lekker vond. Sterker nog, alle maaltijden en producten zijn heerlijk. Het boek met weekmenu’s en alle recepten is goud waard. Heerlijk die houvast, maar de recepten en weekmenu’s zijn heel makkelijk aan te passen in het eten voor het gezin, al snel aten mijn partner en ook de kinderen mee. Ik gebruik voor de kids uiteraard wel koolhydraten maar in beperkte mate en met minder vet bereid.

De combinatie van steevast 2 keer (soms 3 keer) hardlopen met het koolhydraatarm eetpatroon zorgde ervoor dat ik elke week was afgevallen, de ene keer meer dan de ander keer maar elke keer was er minstens een kilo af. Inmiddels ben ik in de stabiliteitsfase en ik houd mijn streefgewicht goed. Niet alleen hardlopen of alleen je eetpatroon veranderen, maar een samenwerking tussen die 2, het enige dat helpt! Ik heb de koolhydraten weer langzaam ingevoegd, in het ontbijt met bijvoorbeeld All Bran in de kwark en als ik uit eten ga, bij vrienden eet of thuis een bbq houd, dan neem ik gewoon lekker een paar sneetjes stokbrood of een handje vol friet. Ik geniet ervan omdat ik mij zelf onder controle heb en het aan de andere kant ook heel makkelijk kan laten staan. Ik ben een controle freak dus dat geeft mij een veilig gevoel. Verder heb ik voor mijzelf een eetpatroon ontwikkeld met veel groente, meer eiwit en beperkte koolhydraten. Alleen de repen van Powerslim gebruik ik nog als tussendoor.
Ik heb inmiddels zoveel leuke en lieve complimenten uit mijn omgeving gekregen en ze zeggen dat ik straal. En dat kan kloppen want zo voel ik mij ook! Met trots draag ik nu strakkere kleding (ik sta soms gewoon te juichen in de kleedkamer van een kleding winkel…) en iedereen mag dat ook zien. Het geeft een super heerlijk zelfvertrouwen en dat is met geen enkele snoep-en eetbui te overtreffen.

Bedankt lieve Sabine, voor alle begeleiding, goede raad en tips. Ik kom af en toe gewoon nog bij je wegen, dat geeft mij een gerust gevoel!

Monique

 

***

Hallo,

Ik ben Rita Sallet uit Nieuw- en St. Joosland, 54 jaar en werk al jaren bij een bakker.

De laatste jaren werd ik ongemerkt steeds zwaarder. Ik heb zelf wel eens eerder een dieet gevolgd maar ik kon het niet volhouden.

Via een advertentie kwam ik bij Skinmatters terecht. Mijn BMI bleek echt te hoog en ik moest ongeveer 15 kilo afvallen. Ik was bang dat ik dit niet zou kunnen maar met Power Slim was het niet moeilijk. Ik mocht nog steeds genieten van een lekker tussendoortje en ik ben aan de slag gegaan met allerlei heerlijke recepten. Hierdoor had ik niet het idee op dieet te zijn was het eigenlijk heel gemakkelijk.

Het ging eigenlijk best snel, ik viel iedere week 1 tot 1,5 kilo af. Ook hou ik geen vocht meer vast waardoor ik geen pijn meer in mijn vingers heb. Ik merk dat ik veel vlottere kleding durf te dragen. Het buikje waaraan ik mij al jaren ergerde is verdwenen en ik heb het gewicht terug van voordat ik trouwde en kinderen kreeg. Dat had ik echt nooit verwacht.

Inmiddels heb ik mijn streefgewicht en een gezonde BMI bereikt en ben ik 17 kilo lichter. Ik ben zo blij met de leuke complimenten die ik krijg en voel mij veel jonger en fitter.

Rita

***

 

Mijn naam is Jolanda Timmerman, 24 jaar, en woonachtig in Zeeland. Vanaf mijn 14e ben ik steeds meer kilo’s aangekomen. Maar tijdens de intake bij PowerSlim schrok ik toch van de cijfers die er op de weegschaal kwamen te staan. 105.5 kilo…..

Ik ben aan dit afvaltraject begonnen met de gedachte dat ik het nooit vol zou houden. Ik had nog nooit een dieet gevolgd. Ik kwam binnen als iemand die onverschillig op de stoel ging zitten en dacht: ‘ik ben te zwaar maar afvallen gaat mij toch nooit lukken’.

De eerste weken vielen mij erg zwaar. Van onregelmatig en ongezond eten, naar een strak tijdschema en dus heel frequent eten.

Maar de resultaten deden mij erg goed, mijn zelfvertrouwen schoot daardoor erg omhoog. Ik viel namelijk elke week 1 a 2 kilo af! De knop was om.

Tijdens één van de eerste gesprekken kreeg ik te horen dat wanneer je afwijkt van je schema en iets anders eet, het weer 3 dagen duurt voordat dit eraf is.

Deze woorden raasden steeds door mijn hoofd als mijn hand of gedachten naar de snoeppot, chipszakken en alle andere lekkere extraatjes gingen.

Na 5 maanden ben ik nu 30 kilo afgevallen. Ik ben erg trots op me zelf en had dit nooit verwacht!

Voorheen keek ik niet eens in de spiegel, maar nu sta ik zelfs te glunderen en ben ik blij met mijn spiegelbeeld.

Ik wil het zeggen tegen iedereen die nog twijfelt om de grote stap te zetten om het afvaltraject in te gaan: Het kost wat maar je krijgt er wat moois voor terug! En daar krijg je zeker geen spijt van!

Het doet mij echt erg goed om overal aangesproken te worden, over hoe mooi ik er uit zie, en mijn verhaal te kunnen doen over hoe ik het gedaan heb!

Ik wil Sabine Verhoeven hartelijk bedanken voor de begeleiding die ze mij heeft gegeven bij het afvallen! Haar woorden, berichtjes, enz. hebben mij goed gedaan en gebracht waar ik nu ben.

Oh nee, Sabine zegt altijd dat heb jezelf gedaan meis… Zo liefff…

Jolanda