PowerSlim

Gezond afvallen onder persoonlijke begeleiding zonder hongergevoel!

Power Slim is een afslankprogramma waarbij je onder persoonlijke begeleiding toewerkt naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Met Power Slim ga je niet minder eten, maar anders eten!

Het programma is opgebouwd uit drie fasen met 5-7 eetmomenten. Waarbij je ´s avonds gewoon groente en vlees kunt eten. Je bereikt je streefgewicht en leert hoe je op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

De speciale samenstelling van de Power Slim producten zorgt ervoor dat het lichaam zijn reserve brandstof, de vetreserves, gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil! Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven.

Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Daarnaast begeleid en motiveer ik je bij het afvallen. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0118-410141.

 

VOOR DE POWERSLIM-CONSULTEN HEBBEN WIJ EEN VESTIGING IN VLISSINGEN EN GOES.

 

Wij helpen je graag. Tot Snel!